»

Sajtóközlemény

VAN-DON-DENT Korlátolt Felelősségű Társaság
9400 Sopron, Várkerület 47.
Pályázati azonosító: GINOP-2.1.8-17-2017-01380

„Technológiai innováció az VAN-DON-DENT Kft-nél”

A Van-Don-Dent Kft 14,28 millió forint támogatást nyert a A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén c. felhívás keretében. A projekt során beszerzésre került egy darab 1725 Morita Veraviewepocs X800 M (R100P) (CT) eszköz. A projekt teljes elszámolható költsége 28 563 570 Ft.

A Van-Dont-Dent Kft 2011-ben kezdte meg működését. Fő tevékenysége a fogorvosi járóbeteg ellátás, melyet magánrendelésként végez. A vállalkozás gazdálkodása stabil, sikeresen működik, viszont szükség volt a technológia megújulásra, a szolgáltatások innovatív korszerűsítésre.
A Kft. a fejlesztés eredményeként olyan fogászati szolgáltatásokat is nyújt, amely új szolgáltatásként jelenik meg a vállalkozás szintjén úgymint navigációs implantológia, mikroszkópos endodoncia, szájsebészeti műtétek. A beszerzésre került 1725 Morita Veraviewepocs X800 M (R100P) (CT) eszköz lehetővé teszi az új szolgáltatás létrejöttét, új piaci szegmensek elérését, hozzájárul a versenyképesség növeléséhez az új szolgáltatáson keresztül. A versenyképesség a szolgáltatási paletta kibővülésén túl megnyilvánul a munkahatékonyság és a minőség növekedésében, kezelési idő csökkenésében. Mindemellett fontos szempont a páciensek komfortérzetének javulása.
A fejlesztés eredményeként a vállalkozás eredményessége nő, így további innovatív fejlesztésekre nyílik lehetőség hosszú távon. A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg. A pályázatírást és a projektmenedzselést a Savaria Agentura Kft végezte. A projekt fizikai befejezési ideje: 2018.06.13.